В деня на изборите  сутринта от 7 до вечерта в

...
В деня на изборите  сутринта от 7 до вечерта в
Коментари Харесай

Карадайъ от Дебрен: Да направим избор за стабилност в страната

В деня на изборите  сутринта от 7 до вечерта в 7 ще гласуваме с №7,  с цел да има ускорено икономическо развиване, за почтено бъдеще за нашите деца и внуци в България. Това прикани водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от площада в Дебрен, община Гърмен.





Централният избирателен лъч на Движение за права и свободи стигна област Благоевград, с цел да поддържа претендентите за народни представители на Движението, чиито лидер е зам.-председателят Халил Летифов, следван от  Йордан Цонев – зам.-председател и Елхан Кълков.



От площада в Дебрен, община Гърмен, ръководителят на Движението за права и свободи прикани присъстващите да направят  оня избор, който да докара до непоклатимост в страната, резистентност в законодателството, с цел да има добър бизнес климат в страната  и ускорено икономическо развиване.



Карадайъ бе безапелационен, че е необходим рестарт, с цел да може да бъдат  възобновени демокрацията, нормалността и разговорът в политика.

„ Институциите и държавните органи би трябвало да действат в разговор, съгласуваност и  съвместен надзор “,  сподели Карадайъ.

Лидерът на Движението посочи доверието и тежестта, която има Движение за права и свободи в Европа, давайки за образец избора на Илхан Кючук за ръководител на Евролибералите, в чийто алианс членуват над 50 партии, както и избора на Антоанета Асенова за президент на Европейската демократична юноша. Карадайъ посочи и ролята на Искра Михайлова, която е  заместник-ръководител на демократичната група в Европарламента.

Йордан Цонев прикани присъстващите да имат вяра, „ че със лични сили можем да променим ориста на нашата страна, да не сме най-бедната страна в Европа, да не се срамим от класациите, да не се опасяваме за нашите деца че ще отидат в чужбина. “

 Той се обърна към площада в Дебрен и  съобщи:  „ Вие сте мощта и оръдието на Движение за права и свободи. Ние имаме стратегия за България  и за младежите и знаем какво да създадем. С вашата мощ ще променим страната си с №7. “

По-рано денем Централният избирателен лъч се срещна с бизнеса в  област Благоевград и среща с младежите от Движение за права и свободи в Гоце Делчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР